Dades Informació

Dades Informació - Club Esportiu Vacarisses

On som? (Enllaç a Google Maps)

Xarxes socials

Xarxes socials - Club Esportiu Vacarisses

Instagram

Xarxes socials - Club Esportiu Vacarisses

Facebook

Xarxes socials - Club Esportiu Vacarisses

Twitter

Patrocinadors

Patrocinadors - Club Esportiu Vacarisses

Jardinería Puigdevall

Patrocinadors - Club Esportiu Vacarisses

Panadería La Paradeta

Amb el suport de:

Amb el suport de: - Club Esportiu Vacarisses

Ajuntament de Vacarisses

Club Col.laborador

Club Col.laborador - Club Esportiu Vacarisses

Terrassa FC

Club adherit a:

Club adherit a: - Club Esportiu Vacarisses

Federació Catalana de Fútbol

Club adherit a: - Club Esportiu Vacarisses

Consell Esportiu Escolar

Club adherit a: - Club Esportiu Vacarisses

Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca

Club adherit a: - Club Esportiu Vacarisses

#JoTambé 💜

Home » Inscripcions 2017/18

Inscripcions 2017/18


Instruccions Mutualitat FCF (Portal del Federat)

Instruccions Mutualitat FCF (Portal del Federat) - Club Esportiu Vacarisses

A partir del proper dilluns, 10 de juliol, tots els federats de categories territorials i nacionals, ja siguin futbolistes, entrenadors i/o àrbitres de futbol, futbol sala i futbol platja, podrán accedir al seu Portal del Federat a la web futbol.cat i efectuar les gestions necessàries per la tramitació de la teva llicència, especialment afiliar-te a la Mutualitat Catalana de Futbolistes. Aquest tràmit és imprescindible per poder realitzar la seva activitat esportiva amb la tranquil·litat d’estar cobert en cas de patir una lesió.

En aquest sentit, us recordem que els tràmits dels Federats son responsabilitat d'aquests, i que per tant no pot ser el club qui efectuï aquestes gestions.

A continuació indiquem els passos a seguir per efectuar els diferents tràmits:

1. Recordatori de les claus

Si el Federat ha perdut la contrasenya per entrar al Portal del Federat, pot recuperar les seves claus en l'apartat “Has oblidat la teva contrasenya?”. Des de futbol.cat s'ofereixen tres opcions per recuperar-les:

En el cas que el Federat no estigui registrat, el club haurà de facilitar-li la carta de claus.

2. Actualització de dades

Amb l’inici d’una nova temporada, és imprescindible que el Federat revisi i actualitzi, si cal, la seva adreça, correu electrònic, fotografia, DNI i telèfon de contacte.

En el cas de la fotografia, sempre és millor que aquesta sigui recent per identificar-te correctament davant els àrbitres.

3. Vinculació amb el club

El Federat pot revisar el tipus de vinculació amb el club mitjançant aquest apartat del seu Portal del Federat. En cas de no tenir cap vinculació, necessitaràs que el club l’efectuï per poder realitzar el pagament de les quotes.

4. Reconeixement Mèdic

El reconeixement mèdic té una vigència de dues temporades, la que es realitza i la següent. Així que, per poder expedir la llicència del Federat, primer cal comprovar, si aquest disposa del reconeixement mèdic vigent. Si el Federat és de primera inscripció, obligatòriament haurà de superar satisfactòriament el reconeixement mèdic abans de poder tramitar la llicència. 

Si el reconeixement mèdic ha caducat, haurà de tornar a passar la revisió en qualsevol dels centres mèdics homologats per l’FCF (pot trobar el llistat de centres en el teu Portal del Federat en l'apartat reconeixement o en l'enllaç http://fcf.cat/reconeixement-medic) en aquest cas, el Federat pot sol·licitar cita prèvia amb el centre per poder seguir amb els tràmits de la llicència. No obstant, tot i disposar de cita prèvia amb el centre i llicència en vigor, el Federat haurà de passar el reconeixement en la data indicada pel centre per evitar la suspensió de la llicència.

5. Pagament de les Quotes

Un cop efectuats els passos anteriors, serà el moment d’efectuar el pagament de la Quota d’Inscripció a la FCF i la Quota de Mutualitat corresponent a la categoria i tipus de llicència corresponent a cada Federat.

A diferència de temporades anteriors, aquests pagaments s’efectuaran des d’una nova secció “Pagaments” al Portal del Federat.

6. Afiliar-se ràpid a la Mutualitat té avantatges

Amb l’objectiu d’agilitzar els tràmits i evitar les presses d’última hora, s’ha establert un càrrec de 5€ en la quota de Mutualitat a aquells federats que efectuïn el pagament en l’última setmana abans de l’inici de la seva competició.

7. Bonificacions per a famílies amb 3 ó més federats

Per aquelles unitats familiars on juguin tres o més menors d’edat federats a l’FCF, podran obtenir una exempció a partir del tercer membre en la quota d’inscripció a l’FCF. Un cop aprovada la sol·licitud, la Federació Catalana de Futbol retornarà l’import rebut.

www.futbol.cat